Jule & Nytår på Kellers Badehotel

Så nærmer julen sig, og vi glæder os.

Vi har åben for a la carte alle weekender fra d. 9. november og frem til d. 23. december, samt fra d.26. til 31. december.

Der er mulighed for selskaber både på hverdage og i weekender i november & december, ring gerne med jeres forespørgsel.

Fra fredag d. 16. november, servere vi Kellers Julebord & Julemenu.

Nytårsaften står den på en 5 retters set-menu inkl. Champagne & snacks og Kaffe & kransekage


Kellers Julebord

Serveres fredag, lørdag & søndag fra d. 16. november til og med d. 23.december fra kl. 12.00-14.30

***

265,-/pers, Børn u/12 år 195,-

***

1.Servering:

Husets julesild - Hvide sild med tilbehør - Friterede fisk med pickles og surt - Fanø laks & stuvet spinat

2.Servering:

Hønsesalat, bacon & bagte tomater - Pate af Varde Ådal gris med valnødder & rødbede

Glaseret spoleben & hjemmesyltet rødkål  


3.SERVERING:

Ris a la mande med kirsebærsauce

***

Tilkøb: 3 X lokale oste 110,-


Kellers Julemenu

Serveres fredag, lørdag & søndag fra d. 16.december til og med d. 22.december, fra kl. 18.00

***

Bobler & Snacks 130,-

Østers naturel 30,-/Stk. 75,-/3 Stk.

***

5 retter 505,- 4 Retter 420,- 3 Retter 335,-

***

Varmrøget torsk, syltet selleri, pære & hummer vinaigrette

Stegt kulmule, grønkål, jordskok & sauce med brunet smør   

Andebryst, glaseret persillerod, henkogte bær & sauce gastrique

Udvalg af regionale oste

Fromage på Fanørom, kirsebær sorbet & sprøde ris chips.

Selskaber på 8 personer og derover, bedes venligst forudbestille én samlet menu. Forudbestilling skal ske senest dagen før inden 18.00


NYTÅRSAFTEN PÅ KELLERS BADEHOTEL

Nytårsaften kan der bestilles bord i restauranten i tidsrummet fra kl. 18.00-19.30.

Vi serverer denne aften en 5 retters set-menu inkl. champagne & snacks, samt kaffe & kransekage.

Derudover kan der naturligvis tilvælges en vinmenu.

NYTÅRSMENU

Serveres d. 31. december fra kl. 18.30

***

Champagne & Snacks - 5 retters menu - Kaffe/the & kransekage

Pris pr. person inkl. ovenstående kr. 795,-

Pris pr. person inkl. vinmenu kr. 1395,-

***

Champagne & Snacks

***

Saltet torsk, mandelcreme, pære & caviar

Stegt kuller, oxideret æble & grønkål

Skovdue, rødbede, oliven & trøffel

Sønderho stud, hummer & jordskokker

TILKØB OSTESERVERING 145 kr/cov: Comté (36 mdr.), hasselnød & trøffel

Citron, syltet blommer & Fanø rom

*

Kaffe/the & Martin’s kransekage

Bordreservation nødvendig, telefon nr: 75 16 30 88