
JULEFROKOST
SOCIAL DINING I 5 SERVERINGER
JULENS FØRSTE GLIMT
Stegt og syltet sild
Peberrod, æble, Bornholmsk havtorn snaps
NORDISKE NOTER I ANDET AKT
Koldrøget Fanø laks
Agurk, selleri, tranebær
Gravad Fanø okse i julekrydderier
Jordskok, rødbede, Fanø sekstanten snaps syltet sennepskorn
KRYDRET JUL PÅ BADEHOTELLET
Vol-Au-Vent
Økologisk kylling frikasse med saltbagt selleri
NÅR AND, GRIS & GÅS GØR SIG TIL
Confiteret økologisk andelår
Bora Bora vanilje syltede ribs og rosmarin
Slagter Christiansens vinder pølse
Hjemmelavet ketchup krydret med Furs julesnaps
Rillette af julegås
Abrikos og portvins sky
Julebordets behørige tilbehør
-Skovbær kogt rødkål med citron timian
-Karamelliseret kartofler med havsalt
-Jule kålsalat med kastanjer og brunet smør
-Jule sovsen på andesky og henkogte bær
JULENS SIDSTE KAPITEL
Hvid chokolade risalamande
Hjemmelavet kirsebær sauce og brændte mandler
500 PER PERSON
Børn under 12år halvpris
Menuen er tilgængelig fra den. 1/11 til den 20/12
Vores julefrokost serveres kl. 12 & 18 til minimum 4 personer.
LIDT EKSTRA JULE GODTER
Snapse smagning
4 blindsmagninger
150
Mandelgave
En smuttet mandel og 1 marcipangris præmie
150
Pakkeleg
Raflebæger og 1 pakke per deltager
150 per deltager
Kellers honninghjerte
60