JULEFROKOST

SOCIAL DINING I 5 SERVERINGER

JULENS FØRSTE GLIMT

Stegt og syltet sild
Peberrod, æble, Bornholmsk havtorn snaps

NORDISKE NOTER I ANDET AKT

Koldrøget Fanø laks
Agurk, selleri, tranebær

Gravad Fanø okse i julekrydderier
Jordskok, rødbede, Fanø sekstanten snaps syltet sennepskorn

KRYDRET JUL PÅ BADEHOTELLET

Vol-Au-Vent
Økologisk kylling frikasse med saltbagt selleri

NÅR AND, GRIS & GÅS GØR SIG TIL

Confiteret økologisk andelår
Bora Bora vanilje syltede ribs og rosmarin

Slagter Christiansens vinder pølse
Hjemmelavet ketchup krydret med Furs julesnaps

Rillette af julegås
Abrikos og portvins sky

Julebordets behørige tilbehør
-Skovbær kogt rødkål med citron timian
-Karamelliseret kartofler med havsalt
-Jule kålsalat med kastanjer og brunet smør
-Jule sovsen på andesky og henkogte bær

JULENS SIDSTE KAPITEL

Hvid chokolade risalamande
Hjemmelavet kirsebær sauce og brændte mandler

500 PER PERSON
Børn under 12år halvpris

Menuen er tilgængelig fra den. 1/11 til den 20/12
Vores julefrokost serveres kl. 12 & 18 til minimum 4 personer.

LIDT EKSTRA JULE GODTER

Snapse smagning
4 blindsmagninger

150

Mandelgave
En smuttet mandel og 1 marcipangris præmie

150

Pakkeleg
Raflebæger og 1 pakke per deltager

150 per deltager

Kellers honninghjerte

60