Vi serverer julemad fra fredag d. 15. november kl. 18.00 og frem til jul. Til frokosten kan vi tilbyde Julebordet i 3 serveringer - dette kan også mod forudbestilling serveres om aftenen. Efter kl. 18.00 vi vores 3 eller 5 retters julemenu med eller uden vinmenu.
Julebord
Serveres mellem 12.00-14.30
(Mod forudbestilling kan dette serveres fra kl. 18.00 til kr. 365,-)
3 Serveringer Kr. 275,-/pers.
1.Servering:
Hjemmelavet stegte sild i lage 110,-
Homemade Fried Herring
Christiansø pigens sild - fed øko creme fraiche 95,-
Spicy herring
Røget Fanø laks - æble creme 125,-
Smoked Fanø salmon - apple cream
2.Servering:
Friteret Sønderho æg - spinat - Fanø skinke 135,-
Fried Sønderho eggs - spinach - Fanø ham
Hønsesalat - bacon - svampe 125,-
Chicken salad - bacon - mushrooms
Glaseret spoleben med hjemmelavet rødkål 145,-
Roast pork with pickled red cabbage
3.Servering:
Ris a la mande med kirsebærsauce 85,-
Rice pudding - cherrys
TILKØB: 3 X lokale oste med tilbehør 110,-
Kellers Julemenu
Næsten hele pakken
Bobler & snacks
3 retter
Kaffe/the & petit four.
Pris pr. person 515,-/3 matchende glas vin kr. 295,-
Hele pakken
Bobler & snacks
5 retters aftenmenu
kaffe/the & petit four
Pris pr. person 665,-/5 matchende glas vin kr. 495,-
***
Forretter:
Terrin af røget Ål - porre - pocheret æg
Terrine of smoked Eel - leek - poached egg
Oksehale bouillon - grønkål - sherry
Beef tail broth - kale - sherry
Hovedretter:
Dagens fangst - selleri - æble - hummersauce
Today's catch - celery - apple - lobster sauce
Sprød anderillette - røget andebryst - rødkål portvinssauce
Crisp duck- smoked duck breast - red cabbage - Port wine sauce
Ost/desserter:
Ost fra vogn 4 stk.(Tillæg kr. 45,-/pers.)
Selection of local cheese
Kirsebær - marcipan - hvid chokolade
Cherry - marzipan - white chocolate
Kaffe/The - Petit four (Coffee/tea - Sweets)