Back to All Events

Jul på Kellers Badehotel


Vi serverer julemad fra fredag d. 15. november kl. 18.00 og frem til jul. Til frokosten kan vi tilbyde Julebordet i 3 serveringer - dette kan også mod forudbestilling serveres om aftenen. Efter kl. 18.00 vi vores 3 eller 5 retters julemenu med eller uden vinmenu.


Julebord

(Serveres mellem 12.00-14.30 - mod forudbestilling kan dette serveres fra kl. 18.00 til kr. 365,-)
3 Serveringer Kr. 275,-/pers.


1.Servering:

Hjemmelavet stegte sild i lage 110,- Homemade Fried Herring

Christiansø pigens sild - fed øko creme fraiche 95,- Spicy herring

Røget Fanø laks - æble creme 125,- Smoked Fanø salmon - apple cream


2.Servering:

Friteret Sønderho æg - spinat - Fanø skinke 135,- Fried Sønderho eggs - spinach - Fanø ham

Hønsesalat - bacon - svampe 125,- Chicken salad - bacon - mushrooms

Glaseret spoleben med hjemmelavet rødkål 145,- Roast pork with pickled red cabbage


3.Servering:

Ris a la mande med kirsebærsauce 85,- Rice pudding - cherrys

TILKØB: 3 X lokale oste med tilbehør 110,-


Kellers Julemenu

Bobler & snacks - 3 retter - kaffe/the & petit four.
Pris pr. person 515,-/3 matchende glas vin kr. 295,-


Bobler & snacks - 5 retter - kaffe/the & petit four

Pris pr. person 665,-/5 matchende glas vin kr. 495,-

***

Bobler & snacks

Sparkling wine & snacks


Forretter:

Terrin af røget Ål - porre - pocheret æg (Terrine of smoked Eel - leek - poached egg)

Oksehale bouillon - grønkål - sherry (Beef tail broth - kale - sherry)


Hovedretter:

Dagens fangst - selleri - æble - hummersauce (Today's catch - celery - apple - lobster sauce)

Sprød anderillette - røget andebryst - rødkål portvinssauce (Crisp andreillette - smoked duck breast - red cabbage)

Port wine sauce


Ost/desserter:

Ost fra vogn 4 stk.(Tillæg kr. 45,-/pers.) (Selection of local cheese)

Kirsebær - marcipan - hvid chokolade (Cherry - marzipan - white chocolate)

Kaffe/The - Petit four (Coffee/tea - Sweets)




Later Event: December 31
Nytårsmiddag på Kellers Badehotel