Have værelserne er bygget i vinteren 2018/2019, og er alle med eget bad og toilet. Alle vores værelser er udstyret med  TV, WiFi og hårtørrer.

Hotellets 1. sal er indrettet med tre lyse værelser, alle med eget toilet og bad, derudover rummer 1. salen en skøn lys opholdsstue med udsigt over klitterne og Fanøs smukke golfbane.

Alle overnatninger inkluderer morgenmad.


Det grønne værelse

Det grønne værelse er perfekt til den lille familie, indrettet med et stort og rummeligt soveværelse/opholdsrum og et tilstødende ekstra soveværelse. I begge soveværelser er der en dobbeltseng. Badeværelse med toilet og bruseniche.

Pris for 2 pers.

En overnatning fra 1.300 kr.
To overnatninger fra 2.400 kr.


Det blå værelse

Skal I nyde et romantisk ophold for to, tilbyder vores blå værelse. Et stort og rummeligt værelse med dobbeltseng og sofaarrangement, samt mulighed for ekstra opredning. Badeværelse med toilet og bruseniche.

Pris for 2 pers.

En overnatning fra 1.300 kr.
To overnatninger fra 2.400 kr.


Børnepriser for det grønne og det blå værelse:

Børn under 12 år - Pr. overnatning: 300 kr.   *   Børn over 12 år - Pr. overnatning: 400 kr. * Babyseng 250,-/nat


Det gule værelse

I vores "lille" dobbeltværelse er der mulighed for, at nyde udsigten over Fanøs karakteristiske klitlandskab og de stråtækte tage fra badet. Perfekt til et lille get-away på Fanø. Badeværelse med toilet og bruseniche.

Pris for 2 pers.

En overnatning fra 1.200 kr.
To overnatninger fra 2.000 kr.


Haveværelse

Værelserne er indrettet i hyggelig stil, med stribet tapet og bløde møbler, de har alle privat sydvendt terrasse med udsigt over den smukke natur og de klassiske stråtækte Fanø sommerhuse.

Pris for 2 pers.

En overnatning fra 1.300 kr.
To overnatninger fra 2.400 kr.

haveværelse_fanø_kellers_badehotel.jpg

Se flere billeder fra vores værelser her