AFTENSMAD

OKTOBER

Tirsdag til Lørdag 17:30 til 20:00

Læn dig tilbage, nyd den uhøjtidelige stemning og den velsmagende mad uden så mange dikkedarer.
Vi tror på enkelthed, bæredygtighed og fællesskab danner rammen for den gode oplevelse.


Gå a la carte eller bliv inspireret af køkkenets lille eller store menu.

 

Den lille..

På vores lille menu finder man dagligt 3 sikre vindere udvalgt af sæsonen, sammensat af køkkenet.

 

Den store..

I weekenden, fredag og lørdag tilbyder vi den store oplevelse i 6 sublime serveringer af de bedste råvarer fra sæsonen og helst fra det jyske.

SNACKS & BRØD 40

Kartoffelchips
Ramsløg, eddike og trøffelmayo

Oliven
Marinerede gode græske med sten

Mandler
Ristede med soja og citron timian

Brødkurv
Vores surdej med økologisk smør

FORRETTER 160

Cæsarsalat på grillet spidskål
Øko kylling fra Varde Ådal, boquerones og 45mdr. Havati

Lobster roll a la Kellers Badehotel
Læsø jomfruhummer, sort hummer, citron og sødkartoffel brioche

Karamelliseret Hokkaido græskarsuppe fra Thorshøjgaard
Havtaske, syltede græskar og røget creme fraiche

Tartar på okse fra Fladhøjgaard
Rørt med pebermayo, hyldebær og puffede boghvedekerner

HOVEDRRETTER 300

Dagens fangst fra Vesterhavet
Braiseret vinterporre & bladbeder fra Skovgaards gods hertil bakskuld blanquette sauce

Krondyrfilet fra Danske jægere +38
Grillet figner, rødbede, tyttebær fra Michael og enebær sauce

SØDT & OST 100

Lavendel Cheesecake
Kirsebær sorbet, krystalliseret ruby chokolade og Engelsk lakrids

Danske sensommer æbler og kanel ganache
Bergamotte, hvid chokolade og grønæble sorbet

Madeleines halvt dusin (6stk)
Klassiske Madeleine kager lavet med mandler og brunet smør

Konditor konfekt
Kransekage og fyldte chokolader

Tre gode Jyske oste +30
Med behørigt sødt og sprødt

Potkäse d’Loke
1.mdrs lageret med knækbrød og en snaps

DEN LILLE 480

Køkkenet sammensætter en 3-retters menu med udgangspunkt i sæsonen.

Vinmenu 3gl +380

Serveres tirsdag til lørdag

DEN STORE 750

Vores 6-retters menu.
Forkæl jer selv med en sublim madoplevelse.

Vinmenu 5gl +600

Serveres fredag og lørdag