
AFTENSMAD
JULI
Fra 18:00 til 20:30
JULI MENU
Helleflynder carpaccio
Variation af tomat, lime og strandsennep
Røget Fanø kartoffelsalat
Sønderho æg, creme fraiche og strandmælde
Tempereret Vesterhavs torsk
Grillet danske majs, lardo og vores sauce vierge
Fire gode Jyske oste
Med behørigt sødt og sprødt
Skovmærke “Koldskål”
Hyldeblomst, Fanø honning og verbena
MENU PRIS
2 retter - 370
Brød / Helleflynder / Torsk
3 retter - 500
Brød / Helleflynder / Torsk / Koldskål
4 retter - 620
Brød / Helleflynder / Kartoffel / Torsk
/ Koldskål
5 retter - 730
Brød / Helleflynder / Kartoffel / Torsk
/ Ost / Koldskål
Afstemt vinmenu - 130 per glas
Afstemt ølmenu -
Afstemt saftmenu - 90 per glas
PIT I GRETE MENU
Bestilles til hele bordet - Sidste bestilling kl. 19:00
Umodne ferskner | Oliven
Fanø laks | Gåsefod
Vores gode brød | Fermenteret smør
Helleflynder | Tomat
Røget kartoffel | CF 48%
Torsk | Majs
Jyske oste | Sprødt & sødt
Koldskål | Fanø honning
Petit fours
750 per person.
DRIKKEMENU
5 glas afstemt vinmenu
Isvand m/u brus på karaffel
Kaffe og the
650 per person
LIDT EKSTRA
“Topping til kartoffelsalat”
10g Dansk Baerii caviar fra Lyksvad
188kr
Umodne ferskner & Oliven
48kr
Saltede og røgede mandler
40kr
Petit fours
60kr