
AFTENSMAD
JULI
Fra 18:00 til 20:30
À la carte
Forretter
Helleflynder carpaccio
Variation af tomat, lime og strandsennep
Eller
Kylling parfait
Stikkelsbær, Brioche og Portvin
Mellemret
Røget Fanø kartoffelsalat
Sønderho æg, creme fraiche og strandmælde
Hovedretter
Tempereret torsk i nordisk “miso”
Grillet danske majs, lardo og blodappelsin
Eller
Krogmodnet gris på ben
Sommerporre, løg og salvie
Ost & Sødt
Fire gode Jyske oste
Med behørigt sødt og sprødt
Eller
Skovmærke “Koldskål”
Hyldeblomst, Fanø honning og verbena
Eller
Jordbærtærte
Jordbær mousse, hybenrose og jordbæris
MENU PRIS
2/3/4 retter 370/500/620
Afstemt vinmenu 120/per glas
Afstemt ølmenu 60/per glas
Afstemt saftmenu 60/per glas
PIT I GRETE MENU
Bestilles til hele bordet - Sidste bestilling kl. 19:00
Umodne ferskner | Oliven
Fanø laks | Gåsefod
Vores gode brød | Fermenteret smør
Helleflynder | Tomat
Røget kartoffel | CF 48%
Torsk | Majs
Jyske oste | Sprødt & sødt
Koldskål | Fanø honning
Petit fours
750 per person.
DRIKKEMENU
5 glas afstemt vinmenu
Isvand m/u brus på karaffel
Kaffe og the
650 per person
LIDT EKSTRA
“Topping til kartoffelsalat”
10g Dansk Baerii caviar fra Lyksvad
188kr
Umodne ferskner & Oliven
48kr
Saltede og røgede mandler
40kr
Petit fours
60kr