AFTENSMAD

JULI

Fra 18:00 til 20:30

JULI MENU

Helleflynder carpaccio
Variation af tomat, lime og strandsennep

Røget Fanø kartoffelsalat
Sønderho æg, creme fraiche og strandmælde

Tempereret Vesterhavs torsk
Grillet danske majs, lardo og vores sauce vierge

Fire gode Jyske oste
Med behørigt sødt og sprødt

Skovmærke “Koldskål”
Hyldeblomst, Fanø honning og verbena

MENU PRIS

2 retter - 370
Brød / Helleflynder / Torsk

3 retter - 500
Brød / Helleflynder / Torsk / Koldskål

4 retter - 620
Brød / Helleflynder / Kartoffel / Torsk
/ Koldskål

5 retter - 730
Brød / Helleflynder / Kartoffel / Torsk
/ Ost / Koldskål


Afstemt vinmenu - 130 per glas
Afstemt ølmenu -
Afstemt saftmenu - 90 per glas

PIT I GRETE MENU

Bestilles til hele bordet - Sidste bestilling kl. 19:00

Umodne ferskner | Oliven

Fanø laks | Gåsefod

Vores gode brød | Fermenteret smør

Helleflynder | Tomat

Røget kartoffel | CF 48%

Torsk | Majs

Jyske oste | Sprødt & sødt

Koldskål | Fanø honning

Petit fours

750 per person.

DRIKKEMENU

5 glas afstemt vinmenu
Isvand m/u brus på karaffel
Kaffe og the

650 per person

LIDT EKSTRA

“Topping til kartoffelsalat”
10g Dansk Baerii caviar fra Lyksvad

188kr

Umodne ferskner & Oliven

48kr

Saltede og røgede mandler

40kr

Petit fours

60kr