AFTENSMAD

JULI

Fra 18:00 til 20:30

À la carte

Forretter

Helleflynder carpaccio
Variation af tomat, lime og strandsennep

Eller

Kylling parfait
Stikkelsbær, Brioche og Portvin

Mellemret

Røget Fanø kartoffelsalat
Sønderho æg, creme fraiche og strandmælde

Hovedretter

Tempereret torsk i nordisk “miso”
Grillet danske majs, lardo og blodappelsin

Eller

Krogmodnet gris på ben
Sommerporre, løg og salvie

Ost & Sødt

Fire gode Jyske oste
Med behørigt sødt og sprødt

Eller

Skovmærke “Koldskål”
Hyldeblomst, Fanø honning og verbena

Eller

Jordbærtærte
Jordbær mousse, hybenrose og jordbæris

MENU PRIS

2/3/4 retter 370/500/620


Afstemt vinmenu 120/per glas
Afstemt ølmenu 60/per glas
Afstemt saftmenu 60/per glas

PIT I GRETE MENU

Bestilles til hele bordet - Sidste bestilling kl. 19:00

Umodne ferskner | Oliven

Fanø laks | Gåsefod

Vores gode brød | Fermenteret smør

Helleflynder | Tomat

Røget kartoffel | CF 48%

Torsk | Majs

Jyske oste | Sprødt & sødt

Koldskål | Fanø honning

Petit fours

750 per person.

DRIKKEMENU

5 glas afstemt vinmenu
Isvand m/u brus på karaffel
Kaffe og the

650 per person

LIDT EKSTRA

“Topping til kartoffelsalat”
10g Dansk Baerii caviar fra Lyksvad

188kr

Umodne ferskner & Oliven

48kr

Saltede og røgede mandler

40kr

Petit fours

60kr