WINEMAKERS DINNER 01
Kom til vinsmagning på Kellers Badehotel og mød Kim Langeskov.
Udover at Kim er udannet tjener og sommelier på Falsled Kro, og efterfølgende været på mange restauranter herhjemme og i udlandet.
Til dagligt sidder Kim nu med salg til restauranter i hele Danmark for Vinova.
Kim tager os på en rundtur i spænde vine fra Alsace til Loiredalen mens Kellers står for maden.
MENU
Cru Clisson Muscadet 2019, JEREMIE HUCHET (LES BÊTES CURIEUSES)
Vadehavs østers au natural og i bloody marry
***
Riesling Vieilles Vignes 2022 MG, DOMAINE HURST, TÜRCKHEIM
Tarte flambee med løg og tør saltet bacon fra slagter Christiansen
***
Vouvray Demi-Sec 2022, DOMAINE DU CLOS NAUDIN, VOUVRAY
Foie gras terrine med 3 slags peber, pærer chutney og brioche
***
Vingt Lieux Dits, Bourgueil 2022, DOMAINE DU BEL AIR, BOURGEUIL
Coq au riesling braiseret kylling i flødesovs med svampe, karotter og kartofler fra Niels
***
Menetou-Salon Rouge 2022, DOMAINE PHILIPPE GILBERT, MENETOU-SALON
Franske AOP oste med figner og flager
***
Côteaux du Layon SGN 2010, DOMAINE PHILIPPE DELESVAUX, ANJOU
Michaud's Gateau Marcel med vaniljeis og appelsin