AFTENSMAD

AUGUST

Fra 18:00 til 20:30

MENU

Kammusling ceviche
Finger lime, Fanø honning og shiso

Syltet makrel escabèche
Solbær, rødbede og sprød sandløber kiks

Svampeterrine
Fasan, mandel og estragon

Filet tranchée af økologisk okse fra Fladhøjgaard
Grillet salat, valnødder og stilkpeber sauce

Tre gode Jyske oste
Med behørigt sødt og sprødt

Blåbær mille feuille
Crème pâtissière, sød vermouth og rosmarin

MENU PRIS

2-Retters
Makrel/Okse

390


3-Retters
Makrel/Okse/Blåbær

500


Afstemt vinmenu 120/per glas
Afstemt saftmenu 60/per glas

PIT I GRETE MENU

Bestilles til hele bordet - Sidste bestilling kl. 19:00

Kammusling | Shiso

Surdej | Fermenteret smør

Makrel | Solbær

Svampeterrine | Fasan

Okse | Valnødder

Jyske oste | Sødt & sprødt

Blåbær | Butterdej

Petit fours

750 per person.

DRIKKEMENU

5 glas afstemt vinmenu
Isvand m/u brus på karaffel
Kaffe og the

650 per person

LIDT EKSTRA

Kammusling ceviche - Appetizer

90

Svampeterrine - Mellemret

110

Tre gode Jyske oste

130

Umodne ferskner & Oliven

48kr

Saltede og røgede mandler

40kr

Petit fours

60kr