
AFTENSMAD
AUGUST
Fra 18:00 til 20:30
RUDIMENTÆR MENU
[ru·di·menˈtæˀɐ] Enkelt og simpelt.
3 serveringer
Med sæsonens lokale råvarer – ukompliceret tilberedt, fyldt med smag og lavet til at mætte den gode appetit.
Vores surdej & Fermenteret smør
〰
Syltet makrel escabèche
Solbær, rødbede og toast melba
〰
Filet tranchée af økologisk okse
Grillet salat, valnødder og stilkpeber sauce
〰
Blåbær mille feuille
Crème pâtissière, sød vermouth og rosmarin
PIT I GRETE MENU
[ˈpʰid i ˈgʁeːdə] Når noget harmonere fuldstændigt til hinanden.
6 serveringer
En kulinarisk rejse, hvor atmosfære, værtskab, mad og drikke smelter sammen til en helhedsoplevelse.
Vores surdej & Fermenteret smør
~
Kammusling ceviche
Finger lime, Fanø honning og shiso
~
Vildtterrine med kantarel
Røget fasan, mandel og luftig karl johan
~
Økologisk okse fra Fladhøjgaard
Grillet salat, valnødder og stilkpeber sauce
~
Blåbær mille feuille
Crème pâtissière, sød vermouth og rosmarin
~
Tre gode Jyske oste
Med behørigt sødt og sprødt
~
Petit fours
Fire søde små indslag
PRISER
Angivende priser er i danske kroner,
samme menu bestilles til hele bordet.
Rudimentær 3-retters menu
550
Vinmenu 3 glas afstemte vine
380
Pit i grete 6-retters menu
750
Vinmenu 5 glas afstemte vine
600
TAVLERETTER
Der skal tages forbehold for, at der kan forekomme menu ændringer på vores tavleretter.
Brødkurv
Hjemmebagt surdejsbrød og dobbelt fermenteret smør
40
FORRETTER
Okse tartar på Fladhøjgaard oksen
Cognac, jordskok og estragon mayo
158
Taskekrabbe salat
Citron confit, agurk og sprød malt
140
HOVEDRETTER
Grillet vildtfanget rød tun
Umoden mango, koriander og nước chấm sauce
328
SØDT & OST
Crema catalana
Appelsin, morgenfrue og mandarin sorbet
120
Tre gode Jyske oste
Med behørigt sødt og sprødt
130
Petit fours
Fire søde små indslag
60