
AFTENSMAD
AUGUST
Fra 18:00 til 20:30
MENU
Kammusling ceviche
Finger lime, Fanø honning og shiso
—
Syltet makrel escabèche
Solbær, rødbede og sprød sandløber kiks
—
Svampeterrine
Fasan, mandel og estragon
—
Filet tranchée af økologisk okse fra Fladhøjgaard
Grillet salat, valnødder og stilkpeber sauce
—
Tre gode Jyske oste
Med behørigt sødt og sprødt
—
Blåbær mille feuille
Crème pâtissière, sød vermouth og rosmarin
MENU PRIS
2-Retters
Makrel/Okse
390
3-Retters
Makrel/Okse/Blåbær
500
Afstemt vinmenu 120/per glas
Afstemt saftmenu 60/per glas
PIT I GRETE MENU
Bestilles til hele bordet - Sidste bestilling kl. 19:00
Kammusling | Shiso
Surdej | Fermenteret smør
Makrel | Solbær
Svampeterrine | Fasan
Okse | Valnødder
Jyske oste | Sødt & sprødt
Blåbær | Butterdej
Petit fours
750 per person.
DRIKKEMENU
5 glas afstemt vinmenu
Isvand m/u brus på karaffel
Kaffe og the
650 per person
LIDT EKSTRA
Kammusling ceviche - Appetizer
90
Svampeterrine - Mellemret
110
Tre gode Jyske oste
130
Umodne ferskner & Oliven
48kr
Saltede og røgede mandler
40kr
Petit fours
60kr