AFTENSMAD

AUGUST

Fra 18:00 til 20:30

RUDIMENTÆR MENU

[ru·di·menˈtæˀɐ] Enkelt og simpelt.


3 serveringer
Med sæsonens lokale råvarer – ukompliceret tilberedt, fyldt med smag og lavet til at mætte den gode appetit.

Vores surdej & Fermenteret smør

Syltet makrel escabèche
Solbær, rødbede og toast melba

Filet tranchée af økologisk okse
Grillet salat, valnødder og stilkpeber sauce

Blåbær mille feuille
Crème pâtissière, sød vermouth og rosmarin

PIT I GRETE MENU

[ˈpʰid i ˈgʁeːdə] Når noget harmonere fuldstændigt til hinanden.


6 serveringer
En kulinarisk rejse, hvor atmosfære, værtskab, mad og drikke smelter sammen til en helhedsoplevelse.

Vores surdej & Fermenteret smør

~

Kammusling ceviche
Finger lime, Fanø honning og shiso

~

Vildtterrine med kantarel
Røget fasan, mandel og luftig karl johan

~

Økologisk okse fra Fladhøjgaard
Grillet salat, valnødder og stilkpeber sauce

~

Blåbær mille feuille
Crème pâtissière, sød vermouth og rosmarin

~

Tre gode Jyske oste
Med behørigt sødt og sprødt

~

Petit fours
Fire søde små indslag

PRISER

Angivende priser er i danske kroner,
samme menu bestilles til hele bordet.

Rudimentær 3-retters menu

  • 550

Vinmenu 3 glas afstemte vine

  • 380

Pit i grete 6-retters menu

  • 750

Vinmenu 5 glas afstemte vine

  • 600

TAVLERETTER

Der skal tages forbehold for, at der kan forekomme menu ændringer på vores tavleretter.

Brødkurv
Hjemmebagt surdejsbrød og dobbelt fermenteret smør

40

FORRETTER

Okse tartar på Fladhøjgaard oksen
Cognac, jordskok og estragon mayo

158

Taskekrabbe salat
Citron confit, agurk og sprød malt

140

HOVEDRETTER

Grillet vildtfanget rød tun
Umoden mango, koriander og nước chấm sauce

328

SØDT & OST

Crema catalana
Appelsin, morgenfrue og mandarin sorbet

120

Tre gode Jyske oste
Med behørigt sødt og sprødt

130

Petit fours
Fire søde små indslag

60