FROKOST

NOVEMBER

Lørdag 12:00 til 14:00

bord reservation

Frokost til den lille eller store appetit i uformel badehotel-stemning.

Vi serverer klassikere med et lille twist, -fælles er at alting er hjemmelavet og – skabt med fokus på enkelthed, bæredygtighed og kærlighed.

SNACKS & BRØD 40

Kartoffelchips
Ramsløg, eddike og trøffelmayo

Oliven
Marinerede gode græske med sten

Mandler
Ristede med soja og citron timian

Brødkurv
Vores surdej med økologisk smør

KOLDE RETTER 150

Silde tallerken med 2 slags sild
Med friskbagt rugbrød og behørigt surt og sødt

Rejemad
Hjemmebagt brioche, citronmayo og masser af dild

Rørt tartar på okse fra Fanø

Romesco, røget chili og chips

LUNE RETTER 160

Henrykt suppe
Håndykket kammusling, blomkål og bombay karry

Stjerneskud a la Kellers +60
Rødtunge, håndpillede rejer, Fanø laks, fiskeæg og hummermayo

Pandestegte fiskefrikadeller
Friskbagt rugbrød, kål remoulade og citron

SØDT & OST 100


Konditor konfekt
Madeleines, kransekage og fyldte chokolader

Tre gode Jyske oste +30
Med behørigt sødt og sprødt

Dagens konditorkage
Spørg din tjener