FROKOST
NOVEMBER
Lørdag 12:00 til 14:00
Frokost til den lille eller store appetit i uformel badehotel-stemning.
Vi serverer klassikere med et lille twist, -fælles er at alting er hjemmelavet og – skabt med fokus på enkelthed, bæredygtighed og kærlighed.
SNACKS & BRØD 40
Kartoffelchips
Ramsløg, eddike og trøffelmayo
Oliven
Marinerede gode græske med sten
Mandler
Ristede med soja og citron timian
Brødkurv
Vores surdej med økologisk smør
KOLDE RETTER 150
Silde tallerken med 2 slags sild
Med friskbagt rugbrød og behørigt surt og sødt
Rejemad
Hjemmebagt brioche, citronmayo og masser af dild
Rørt tartar på okse fra Fanø
Romesco, røget chili og chips
LUNE RETTER 160
Henrykt suppe
Håndykket kammusling, blomkål og bombay karry
Stjerneskud a la Kellers +60
Rødtunge, håndpillede rejer, Fanø laks, fiskeæg og hummermayo
Pandestegte fiskefrikadeller
Friskbagt rugbrød, kål remoulade og citron
SØDT & OST 100
Konditor konfekt
Madeleines, kransekage og fyldte chokolader
Tre gode Jyske oste +30
Med behørigt sødt og sprødt
Dagens konditorkage
Spørg din tjener