AFTENSMAD
November
Onsdag til Lørdag 17:30 til 20:00
Læn dig tilbage, nyd den uhøjtidelige stemning og den velsmagende mad uden så mange dikkedarer.
Vi tror på enkelthed, bæredygtighed og fællesskab danner rammen for den gode oplevelse.
Gå a la carte eller bliv inspireret af køkkenets lille eller store menu.
Den lille..
På vores lille menu finder man dagligt 3 sikre vindere udvalgt af sæsonen, sammensat af køkkenet.
〰
Den store..
I weekenden, fredag og lørdag tilbyder vi den store oplevelse i 6 sublime serveringer af de bedste råvarer fra sæsonen og helst fra det jyske.
SNACKS & BRØD 40
Kartoffelchips
Ramsløg, eddike og trøffelmayo
Oliven
Marinerede gode græske med sten
Mandler
Ristede med soja og citron timian
Brødkurv
Vores surdej med økologisk smør
FORRETTER 160
Henrykt suppe
Håndykket kammusling, blomkål og bombay karry
”Hotduck”
Sprød and i fem krydderier, hoisin og kartoffel brød
Havets foie gras
Havtaske lever, pære chutney og grillet brioche
Tartar på Fanø okse
Romesco, røget chili og chips
HOVEDRRETTER 300
Pighvar fra lokalt fiskeri
Risotto bianco, sort trompetsvampe. valnødder og guldklimp fra Unika X
Økologisk kylling fra Varde Ådal
Siriusærter, gulebeder, X.O sauce og annatto velouté med piquillo
SØDT & OST 100
Profiteroles
Vanilje is, Fanø rom og lun chokoladesauce
Sommerminder
Hyldeblomst mousse, havtorn karamel og stikkelsbær sorbet
Konditor konfekt
Madeleines, kransekage og fyldte chokolader
Tre gode Jyske oste +20
Med behørigt sødt og sprødt
Potkäse d’Loke
1.mdrs lageret med knækbrød og en snaps
DEN LILLE 480
Køkkenet sammensætter en 3-retters menu med udgangspunkt i sæsonen.
Vinmenu 3gl +380
Serveres tirsdag til lørdag
DEN STORE 750
Vores 6-retters menu.
Forkæl jer selv med en sublim madoplevelse.
Vinmenu 5gl +600
Serveres fredag og lørdag