AFTENSMAD

November

Onsdag til Lørdag 17:30 til 20:00

bord reservation

Læn dig tilbage, nyd den uhøjtidelige stemning og den velsmagende mad uden så mange dikkedarer.
Vi tror på enkelthed, bæredygtighed og fællesskab danner rammen for den gode oplevelse.


Gå a la carte eller bliv inspireret af køkkenets lille eller store menu.

 

Den lille..

På vores lille menu finder man dagligt 3 sikre vindere udvalgt af sæsonen, sammensat af køkkenet.

 

Den store..

I weekenden, fredag og lørdag tilbyder vi den store oplevelse i 6 sublime serveringer af de bedste råvarer fra sæsonen og helst fra det jyske.

SNACKS & BRØD 40

Kartoffelchips
Ramsløg, eddike og trøffelmayo

Oliven
Marinerede gode græske med sten

Mandler
Ristede med soja og citron timian

Brødkurv
Vores surdej med økologisk smør

FORRETTER 160

Henrykt suppe
Håndykket kammusling, blomkål og bombay karry

Hotduck”
Sprød and i fem krydderier, hoisin og kartoffel brød

Havets foie gras
Havtaske lever, pære chutney og grillet brioche

Tartar på Fanø okse
Romesco, røget chili og chips

HOVEDRRETTER 300

Pighvar fra lokalt fiskeri
Risotto bianco, sort trompetsvampe. valnødder og guldklimp fra Unika X

Økologisk kylling fra Varde Ådal
Siriusærter, gulebeder, X.O sauce og annatto velouté med piquillo

SØDT & OST 100

Profiteroles
Vanilje is, Fanø rom og lun chokoladesauce

Sommerminder
Hyldeblomst mousse, havtorn karamel og stikkelsbær sorbet

Konditor konfekt
Madeleines, kransekage og fyldte chokolader

Tre gode Jyske oste +20
Med behørigt sødt og sprødt

Potkäse d’Loke
1.mdrs lageret med knækbrød og en snaps

DEN LILLE 480

Køkkenet sammensætter en 3-retters menu med udgangspunkt i sæsonen.

Vinmenu 3gl +380

Serveres tirsdag til lørdag

DEN STORE 750

Vores 6-retters menu.
Forkæl jer selv med en sublim madoplevelse.

Vinmenu 5gl +600

Serveres fredag og lørdag