Vores værelser

I uge 43 går vi i gang med det helt store byggeprojekt på Kellers Badehotel. Vi påbegynder nedrivningen og opbygningen af vores 6 Have værelser. De nye værelser, som bliver sammenhængende med hovedhuset, står færdig til påske næste år. Der vil snarest komme en opdateret prisliste for 2019, der inkludere de nye værelser.

Hotellets 1. sal er indrettet med en tre lyse værelser, alle med eget toilet og bad, derudover rummer 1. salen en skøn lys opholdsstue med udsigt over klitterne og Fanøs smukke golfbane. Disse vil stadig blive udlejet i weekender henover vinteren og foråret, mens det opbygningen af de andre værelser står på.

Alle vores værelser er udstyret med  TV, WiFi og hårtørrer.

Alle vores overnatninger inkluderer morgenmad.


Det grønne værelse

Det grønne værelse er perfekt til den lille familie, indrettet med et stort og rummeligt soveværelse/opholdsrum og et tilstødende ekstra soveværelse. I begge soveværelser er der en dobbeltseng. Badeværelse med toilet og bruseniche.

Pris for 2 pers.
En overnatning: 1.500 kr.
To overnatninger: 2.800 kr.
Derefter 1.300 kr. pr. døgn


Det blå værelse

Skal I nyde et romantisk ophold for to, tilbyder vores blå værelse. Et stort og rummeligt værelse med dobbeltseng og sofaarrangement, samt mulighed for ekstra opredning. Badeværelse med toilet og bruseniche.

Pris for 2 pers.
En overnatning: 1.500 kr.
To overnatninger: 2.800 kr.
Derefter 1.300 kr. pr. døgn


Børnepriser for det grønne og det blå værelse:

Børn under 12 år - Pr. overnatning: 300 kr.   *   Børn over 12 år - Pr. overnatning: 400 kr.


Det gule værelse

I vores "lille" dobbeltværelse er der mulighed for, at nyde udsigten over Fanøs karakteristiske klitlandskab og de stråtækte tage fra badet. Perfekt til et lille get-away på Fanø. Badeværelse med toilet og bruseniche.

Pris for 2 pers.
En overnatning: 1.200 kr.
To overnatninger: 2.000 kr.
Derefter 1.000 kr. pr. døgnSe flere billeder fra vores værelser her