For os handler ethvert måltid altid om at levere en kvalitetsoplevelse i øjenhøjde. Vi vægter gode råvarer og solidt håndværk over overflødige rekvisitter og skuespil. Det gælder uanset om anledningen er en hyggelig middag, en familiesammenkost eller et større selskab.

morgenbrød_kellersbadehotel.JPG

Kellers morgenbrød

Nu kan du også bestille morgenbrød ud af huset.


Morgenmad

Serveres ved bordet - lørdag, søndag og helligdage fra kl. 8.00-10.00

*
Yoghurt & hjemmelavet müsli
*
Hjemmebagt rundstykker & rugbrød
*
2 slags lokale pålæg
*
Skæreost fra Jernvedlund
*
Hjemmelavet marmelade & smør fra Jernved mejeri
*
Bacon & æg
*
Sødt
*
Friskbrygget kaffe
The fra Carstensens Tehandel
Fynsk æblemost
*
Pris pr. person 195 kr. Pris pr. barn u/12 år 95 kr.

Bordreservation - telefon: 75 16 30 88


( Selskaber på 8 personer og derover bedes venligst forudbestille én samlet menu. Forudbestilling skal ske senest dagen før inden 18.00.)

Påskefrokost

Stegt sild i lage med rødløg & kapers 125,-

Herring of the day

*

Røget Fanø laks & æble/selleri & valnød salat 135,-

Smoked Fanø salmon with salad of apple, celery & walnut

*

Friteret æg med Vadehavs skinke fra Varde Ådal 135,-

Deep-fried egg with Wadden Sea ham from Varde Ådal

*

Hønsesalat med bacon & svampe 125,-

Chicken salad, bacon & mushrooms

*

Dagens dessert 85,-

Today's dessert

De ovenstående 5 retter, kan serveres til hele bordet til 265,-/person

The 5 dishes above can be served to the entire table

—————————————————————————————

Moules marinière med brød 165,-

Moules marinière with bread

*

Bakskuld med pickles & citron 125,-

Salted, smoked and dried dab with pickled (local specialty)

*

Æggekage med bacon & svampe 120,-

(Min. 2. kuverter)

Omelette with bacon & mushrooms

*

Oste fra vogn 4 stk. med tilbehør 125,-

(pr. ekstra stk. 25,-)

Cheeses, 4 pieces with garnish

*

Kaffe/the & hjemmelavet petit four 85,-

Coffee/tea & homemade petit four

Spørg os om allergener


Aftenmenu

Menuen er gældende fra d. 12. april 2019

***

Hvide asparges med rygeostcreme & sprød kylling

White asparagus with smoked cheese cream & crispy chicken

*   

Røget kulmule med blomkål & hasselnødder

Smoked hake with cauliflower & hazelnuts

*                                                     

Moules marinière

Blåmuslinger dampet i hvidvin, urter & smør

Blue mussels steamed in white wine, herbs & butter

*

Dagens fisk med hummersauce & gulerod

Today's fish with lobster sauce & carrot

*

Lam fra Varde Ådal med ramsløg & grønne asparges

Lamb from Varde Ådal with wild garlic & green asparagus

*

Okse med variation af løg & sauce af okse

Beef with variety of onions & sauce of beef

*

Oste fra vogn 4 stk. med tilbehør

(Tillæg 45,-/pers.)

Selection of local cheese

*

Hvid chokoladecreme, syltet stikkelsbær & mælkeis

White chocolate cream, pickled gooseberry & milk ice cream

*

Hjemmelavet vaniljeis & karamel sauce med Fanø Rom

Homemade vanilla ice cream with caramel sauce  

*

Kaffe/the & Petit four 85,-
Coffee/tea & a selection of homemade sweets

—————————————————————————————

Slip Tøjlerne

Læn jer tilbage, og læg trygt jeres aften i vores hænder og lad Sjæfen bestemme:

“Hele pakken”

Bobler & snacks - 5 Retters aftenmenu - Kaffe & Sødt

Pris pr.person 665 Kr.

Inkl. vinmenu 995 Kr.

Eller

“Næsten hele pakken”

Bobler & snacks - 3 Retters aftenmenu - Kaffe & Sødt

Pris pr. person 515 kr.

Inkl. vinmenu 725 Kr.

Der tages forbehold for ændringer og udsolgte varer.


Se billeder fra vores spisehus her