Jul på Kellers Badehotel

Vi serverer julemad fra fredag d. 15. november kl. 18.00 og frem til jul.
Til frokosten kan vi tilbyde Julebordet i 3 serveringer - dette kan også mod forudbestilling serveres om aftenen. Efter kl. 18.00 vi vores 3 eller 5 retters julemenu med eller uden vinmenu.


Julebord

(Serveres mellem 12.00-14.30 - mod forudbestilling kan dette serveres fra kl. 18.00 til kr. 365,-)

3 Serveringer Kr. 275,-/pers.

1.Servering:

Hjemmelavet stegte sild i lage 110,-  Homemade Fried Herring 

Christiansø pigens sild - fed øko creme fraiche 95,- Spicy herring 

Røget Fanø laks - æble creme 125,- Smoked Fanø salmon - apple cream

2.Servering:

Friteret Sønderho æg - spinat - Fanø skinke 135,- Fried Sønderho eggs - spinach - Fanø ham

Hønsesalat - bacon - svampe 125,- Chicken salad - bacon - mushrooms

Glaseret spoleben med hjemmelavet rødkål 145,- Roast pork with pickled red cabbage

3.Servering:

Ris a la mande med kirsebærsauce 85,- Rice pudding - cherrys

TILKØB: 3 X lokale oste med tilbehør 110,-



Kellers Julemenu

Bobler & snacks - 3 retter - kaffe/the & petit four

Pris pr. person 515,-/3 matchende glas vin kr. 295,-

Bobler & snacks - 5 retter - kaffe/the & petit four

Pris pr. person 665,-/5 matchende glas vin kr. 495,-

***

Bobler & snacks

Sparkling wine & snacks

Forretter:

Terrin af røget Ål - porre - pocheret æg

Terrine of smoked Eel - leek - poached egg

Oksehale bouillon - grønkål - sherry

Beef tail broth - kale - sherry

Hovedretter:

Dagens fangst - selleri - æble  - hummersauce

Today's catch - celery - apple - lobster sauce

Sprød anderillette - røget andebryst - rødkål portvinssauce

Crisp andreillette - smoked duck breast - red cabbage 

port wine sauce

Ost/desserter:

Ost fra vogn 4 stk.(Tillæg kr. 45,-/pers.)

Selection of local cheese

Kirsebær - marcipan - hvid chokolade

Cherry - marzipan - white chocolate

Kaffe/The - Petit four

Coffee/tea - Sweets