mar.
16.
6.30 PM18.30

Italiensk vinaften

Italiensk vinaften på Kellers Badehotel & Spisehus

Torsdag den 16.3.2023 kl.18.30

”Piemonte VS. Toscana”

Vi får denne aften besøg af Vinkonsulent Michel Danino fra Adriat Vinimport, som vil guide os igennem ialt 6 vine fra Piemonte & Toscana. 

Pris pr. Person 995,-

Inkl. 4 serveringer & 6 glas vin

Bord bestilling på mail: kellers@kellersbadehotel.dk


Se begivenhed →
nov.
17.
6.00 PM18.00

Beaujolais Nouveau

Beaujolais Nouveau

Torsdag den 17.november fra kl.18.00

Den 3.torsdag i november kan man på Kellers Badehotel smage en lille bid af Frankrig, 

for her lander årets Beaujolais Nouveau i Fanø Bad.

Det fejrer vi med 3 fransk inspirerede retter og  Selvfølgelig sprød vin i glasset fra Beaujolais.

Menu

Snacks

Bouillabaisse - torsk - rouille

2020 Chäteau des Jacques, Beaujolais, Clos de Loyse

Confiteret andelår - stegt kartoffel - syltet kål - sauce

2018 Domaine Bonne Tonne, Morgon Les Charmes 

2022 Jean-Marc Lafont, Beaujolais Nouveau, Ephémère

Creme brûlée - sorbet

***

Pris pr. person kr.575-

Inkl. Snacks - 3 retter - 3 glas vin

Bestil bord til en hyggelig aften.

Mail:kellers@kellersbadehotel.dk 

Tlf: 75 16 30 88.

(Vi holder ferie fra den 23.oktober til og med den 10.november 

- så benyt venligst mail i dette tidsrum)

Se begivenhed →
jun.
8.
6.30 PM18.30

Tysk vin aften onsdag den 8. juni kl.18.30

Tysk vinaften på Kellers Badehotel 8.juni kl.18.30

Vi får denne aften besøg af Nik Weis, som er 3.generation på familie vingård St. Urbans-Hof i Mosel. Nik er uddannet ønolog og har sine 2003 drevet vingården på egen hånd - han vil denne guide os igennem et udvalg af sine vine.

 

Snack

 2020 Schiefer Riesling, Mosel

 

Hvide asparges - brunet smør - luftig mayo

 2020 Pinot Noir Rosé, Mosel 

 

Røget torsk - nye kartofler - vallesauce – løvstikke

2020 Riesling, Goldtröpfchen Grosses Gewächs, Mosel 


Stegt fisk - ærter francaise - muslingesauce 

2018 Riesling, Bockstein Grosses Gewächs, Mosel  

 

Gåse bryst - grønne asparges - nye løg

2019 Pinot Noir, Mosel 

 

Creme caramel - rabarber - flødeis 

2019 Riesling, Goldtröpfchen, Auslese Black Label, Mosel 


Pris pr. person 995,- inkl. 

Snacks - 5 retters aftenmenu - 6 glas vin


Se begivenhed →
Italiensk aften
dec.
17.
6.00 PM18.00

Italiensk aften

Pris pr. person 595,-

(Inkl. prosecco & snack - 3 retter - 3 glas vin)

MENU

Prosecco & Snacks

Fascino Organic, Prosecco DOC

*

Svamperavioli - spinat - modnet parmesan

2018 Alfiero Boffa, Gavi di Gavi, Piemonte 

*

Oksemørbrad - stegt polenta – gremolata

2016 Fonterutoli – Gran Selezione, Toscana

*

Tiramisu - kokossorbet

Marsala Vecchioflorio Dolce, Sicilien

Se begivenhed →
nov.
19.
6.00 PM18.00

Beaujolais Nouveau aften

Beaujolais Nouveau aften

I en tid hvor man ikke kan komme ud i verden må verden komme til Fanø for en enkelt aften. Den 3. torsdag i november kan man på Kellers Badehotel smage en lille bid af Frankrig, for her lander årets Beaujolais Nouveau på Fanø Bad.

Det fejre vi med 3 franske rette og  selvfølgelig sprød vin i glasset fra Beaujolais.

MENU:

Snacks & Bobler

Bouillabaisse - torsk - rouille

2018 Château des Jacques, Beaujolais, Clos de Loyse

Confit af and - svampe - valnød

2015 Château des Jacques, Morgon - Côte du Py

2020 Jadot Beaujolais-Villages Primeur

Creme brûlée - sorbet

Caprice de Lune Rosé, Beaujolais

Pris pr. person 495,-

Bobler & snack - 3 retter - 4 glas vin

BEMÆRK:

Så bestil bord til en hyggelig aften. BEMÆRK at der vil være begrænset pladser.

Mail: kellers@kellersbadehotel.dk - tlf: 75 16 30 88.

(Vil holder ferie indtil den 6. november- så benyt venligst mail indtil da)

Aftenen vil naturligvis blive afviklet efter gældende regler og hensyntagende.

Se begivenhed →
BADEHOTELLETS JULEBORD
nov.
13.
til 19. dec.

BADEHOTELLETS JULEBORD

BADEHOTELLETS JULEBORD

(Serveres fra den 13.11.2020)

1.SERVERING

Hvide sild - Æg - æbler - karry

Stegte sild - syltede løg - kapers

Sprød fisk - dild mayo - syltet agurk

2.SERVERING

Kongeå kylling - svampe - bacon - confiteret tomat

Rilette af and - sylt - grov sennep

Glaseret øko gris - rødkål

3.SERVERING

Jule dessert

Pris pr. person kr. 285,-

(For oplevelsens skyld, kan menuen kun vælges af hele bordet)


AFTEN:

KAN SERVERES OM AFTENEN MOD FORUDBESTILLING TIL KR.385,-/PERSON

(skal vælges af hele bordet)

TAKEAWAY

KAN BESTILLE SOM TAKEAWAY TIL KR. 285,-/PERS.

SKAL BESTILLES SENEST DAGEN FØR - SKAL AFHENTES SENESTE KL. 16.00

Se begivenhed →
feb.
6.
6.30 PM18.30

Italiensk vin aften

Italiensk vin aften

Torsdag d.6.februar kl 18.30

———————————————————————

Så er der atter engang vin aften med langbords middag på Kellers Badehotel. Vi får denne aften besøg af vin importør Kim Langeskov fra Vinova i Horsens. Kim og hans kompagnon Martin har udelukkende vine fra små og mellemstore vinbønder i Europa. De sætter begge en ære i at få et indgående kendskab til vinen, dens historie og folkene bag den - inden den får plads i deres sortiment. Kim vil denne aften præsentere jer for et lille udvalg af deres italienske sortiment. 

———————————————————————

Bobler - snacks

2018 Silvano Follador, Prosecco Superiore Brut Nature

Hummer - blomkål - syltet tomat - parmasan

2018 Antonio Camillo, Vermentino

Stegt kuller - persille - gremolata - sauce med citron

2016 Azienda Agricola Possa, Cinque Terre Bianco 

Harekroketter - sønderjysk hvidkål - svampe

2017 Castello di Verduno,  Basadone Peleverga di Verduno

Gråand - røget kålrabi - perleløg - radicchio

2017 Uccelliera, Rosso di Montalcino 

Syltede rabarber - mælkechokolade - sorbet

2018 Accornero, Malvasia Casorzo "Brigantino" 

———————————————————————

Pris pr. person kr. 795,- inkl.

Bobler & snacks - 5 retter aftenmenu - 5 retters vinmenu

*

Overnatning inkl. morgenmad kr. 700,-/pers.

———————————————————————

Reservation på mail: kellers@kellersbadehotel.dk

Se begivenhed →