Påske Aftenmenu

Serveres fra 8. april til 17. april

*

 Bobler & Snacks 100,-

*

Øster “Naturel” 30,-/stk. 75,-/3 stk.

--------------------------------------

4 retter 395,- 3 retter 320,- 2 retter 255,- 1 ret 185,-

*

Jordskok mousse med røget kulmule, æble & karse

Jerusalem artichoke mousse with smoked hake, apple & cress/

Topinambur-Mousse mit geräuchertem Seehecht, Apfel & Kresse

*

Muslinge suppe med persille & syltede persillerod

Mussel soup with parsley and pickled parsley/

Muschelsuppe mit Petersilie und eingelegter Petersilie

*

Stegt Lyssej med rosenkål stegt gulerod og rygeost hollandaise

Fried Pollack with sprouts, carrot & smoked cheese

hollandaise/Gebratene Pollack mit Sprossen gebratenen Karotte und Käse Hollandaise geräuchert

*

Lam fra Havervadgård med persillerod grønne oliven og ramsløg

Lam with parsley green olives and wild garlic/

Lam mit Petersilie grüne Oliven und Bärlauch

*

Kalv med saltbagt selleri, forårsløg & sauce med marv  

Veal with salt baked celery, scallions and sauce with marrow/

Kalbfleisch mit Salz gebacken Sellerie, Schalotten und Sauce

*

Udvalg af lokale oste

Selection of cheeses/Käseauswahl

*

Citron fromage med hvid chokolade & citron halvmåne

Lemon mousse with white chocolate and lemon cake/

Zitronen-Mousse mit weißer Schokolade und Zitronenkuchen

*

Kaffe/the & Sødt 85,-