PORTVINSaften på Kellers Badehotel

Torsdag d. 3. november kl.18.00

Pris pr. person 695 kr.

***

Gustavo Devesas fra Warre’s guider os igennem et spændende udvalg af deres portvine, der hver især demonstrerer at portvin snildt kan sammensætte til udsøgte retter.

***

3 x  hjemmelavet snacks

Warre´s Fine White Port

*

Røget kuller, valnød, selleri, pære & creme fraiche

Warre´s Optima 10 Year

*

Let saltet kulmule pocheret i brunet smør, dertil palmekål & skorzonerrødder

Warre´s Optima 20 Year

*

Andebryst med svampe, syltede persillerod & tranebær

2004 Warre´s Late Bottled Vintage

*

Krondyr, stegte løg & brændt sellericreme

2012 Prats & Symington, Prazo de Roriz (rødvin)

*

Chokolademousse med syltede blommer og sprød karamel.

1980 Warre´s Vintage port

***