Jul på Kellers Badehotel 2016

Vi servere vores julemad fra fredag d. 11.11.2016 kl. 17.30 til og med søndag d. 18.12.16. Julebordet samt Julefrokosten kan laves som "Take away". Hvis man ønsker Julebordet,  SKAL dette forudbestilles.

*

Julebord:

(Serveres kun til hele bordet, på små skåle og fade, mellem kl. 12.00-14.30)

245,-/pers.

Børn u/12 år 175,-

***

 

1.Servering:

Hjemmelavet stegte sild i lage

Hvide sild, karrysalat & smilende æg

Pandestegt fisk med remoulade & citron

*

2.Servering:

Hønsesalat med bacon & svampe

Kalve syltet med hjemmesyltede rødbeder & sennep

Glaseret spoleben med hjemmelavet rødkål.

*

3.Servering:

Risalamende med syltede kirsebær

(Tilkøb: 3 slags ost 95 kr./pers.)

***

2 slags hjemmebagt brød

————————————————————————————————————————————-

Julemenu:

(Serveres fra kl. 17.30)

4 retter 405,- 3 retter 320,- 2 retter 255,- 1 ret 185,-

***

“Hele Pakken”

Bobler & Snacks - 4 retter - Kaffe/the & småkager 525,-/pers

***

Bobler & Snacks 100,-

 

*

Røget kuller med salat af valnød, selleri, pære & fed creme fraiche

*

Andebryst med confiterede persillerod, perleløg & tranebær

*

Udvalg af lokale oste

*

Mælkechokoladecreme, syltet kirsebær & krydderkage

*

Kaffe/The & Julens Småkager 35,-

————————————————————————————————————————————-

 

Julefrokost:

(Serveres både til frokost & aften - Dog kun mod forudbestilling)

365,-/pers.

Børn u/12 år 195,-

***

1.Servering:

Hjemmelavet stegte sild i lage

Hvide sild, karrysalat & smilende æg

Fanø Laks med selleri i æblecider

Pandestegt fisk med remoulade & citron

*

2.Servering:

Hønsesalat med bacon & svampe

Kalve syltet med hjemmesyltede rødbeder & sennep

Glaseret spoleben med hjemmelavet rødkål, brunede kartofler & sauce

*

3.Servering:

2 slags ost

Risalamande med syltede kirsebær

***

2 slags hjemmebagt brød

***