MORTENS AFTEN PÅ KELLERS BADEHOTEL

TRADITIONEN TRO BLIVER DER DENNE AFTEN SERVERET AND "MED DET HEL" SAMT GAMMELDAGS ÆBLEKAGE.

PRIS PR. PERSON 255 KR. 

OBS: DER VIL DENNE AFTEN IKKE VÆRE MULIGHED FOR AT VÆLGE A LA CARTE.

JUL PÅ KELLERS BADEHOTEL

Så er vi klar men JULEBORDET OG JULEMENUEN.  Begge dele serveres fra d. 17. november til og med d. 17. december.

For nærmere info omkring julefrokost, kontakt os venligst på tlf: 75 16 30 88

***

 

JULEBORD

(Serveres kun til hele bordet, på små skåle og fade, mellem kl. 12.00-14.30)

-------------------------------------

255,-/PERS.

BØRN U/12 år 185,-

***

1.SERVERING:

HJEMMELAVET STEGT SILD I LAGE

CHRISTIANSØPIGENS SILD MED FED CREMEFRAICHE

PANERET FISK MED REMOULADE & CITRON

*

2.SERVERING:

HØNSESALAT MED BACON & SVAMPE

SYLTE AF VILDSVIN MED SENNEP & RØDBEDE

GLASERET SPOLEBEN MED HJEMMELAVET RØDKÅL

*

3.SERVERING:

RISALAMANDE MED SYLTET KIRSEBÆR

*

TILKØB: 3 X LOKALE OSTE 95,-/PERS

--------------------------------------------------

JULEMENU

 Serveres fra kl. 18.00

 BOBLER & SNACKS 130,-

*

ØSTERS NATUREL 75,-/3 stk.

-------------------------------------

4 RETTER 395,- 3 RETTER 320,- 2 RETTER 255,-

***

GRAVAD LAKS MED SELLERI

*

TERRIN AF VILDSVIN & HUMMER MED ÆBLE & PORRE

*

DAGENS FISK

*

FARSEREDE ANDELÅR MED RØDKÅL & JORDSKOK

*

“TOURNEDOS ROSSINI”

  • OKSEMØRBRAD MED ANDELEVER & MADEIRASAUCE

(TILLÆG 60 kr.)

*

UDVALG AF LOKALE OSTE

*

HVID CHOKOLADE, RIS & KIRSEBÆR

*

3 X HJEMMELAVET IS

*

KAFFE/THE & JULEBAG 85,-

GULEÆRTER

TRADITIONEN TRO VIL DER IGEN I ÅR VÆRE MULIGHED FOR AT NYDE EN OMGANG GULEÆRTER PÅ KELLERS BADEHOTEL OSDAG D. 27. DECEMBER TIL FROKOST.

NYTÅRSAFTEN PÅ KELLERS BADEHOTEL

NYTÅRSAFTEN PÅ KELLERS BADEHOTEL

Nytårsaften kan der bestilles bord i restauranten i tidsrummet fra kl. 18.00-19.30.

Vi serverer denne aften:

5 retters set-menu inkl. champagne & snacks, samt kaffe & kransekage.

Derudover kan der naturligvis tilvælges en vinmenu.

 

NYTÅRSMENU

*

Champagne & Snacks

*

Terrin af kulmule & hummer, selleri mousse & hummer sirup

*

Stegt torsk med spinat, caviar & citrus beurre blanc

*

Champagnesorbet

*

Farserede unghane med syltede svampe & trøffel

*

Oksemørbrad med gulerod, løg & oksesky sauce

*

Pære, mazarin & vanilje

*

Kaffe/the & Mie’s kransekage

*

PRIS PR. PERSON KR. 750,-

PRIS PR. PERSON INKL. VINMENU KR. 1350,-

********

NYTÅRSOPHOLD

CHAMPAGNE & SNACKS - 5 RETTERS MENU - KAFFE/THE & KRANSEKAGE

OVERNATNING I DELT DOBBELTVÆRELSE, SAMT NYTÅRSBRUNCH 1. JANUAR

PRIS PR. PERSON FRA KR. 1450,-

PRIS PR. PERSON INKL. VINMENU FRA KR. 2050,-

(TILLÆG FOR ENKELTVÆRELSE KR. 250,-)