MORGENMAD

- SERVERET VED BORDET

***

Serverers Lørdag, søndag og helligdage fra 8.00-10.00

BORDRESERVATION ANBEFALES TLF: 75 16 3088

***

Yoghurt & Hjemmelavet Musli

*

Hjemmebagt Rundstykker & Rugbrød

*

2 slags Lokale Pålæg

*

Skæreost fra Jernvedlund

*

Hjemmelavet Marmelade & Smør fra Jernved mejeri

*

Bacon & Æg

*

Sødt

*

Friskbrygget Kaffe

The Fra Carstensens Tehandel

Æblemost fra Nybro Plantage

*

PRIS PR. PERSON 195 KR.

PRIS PR. BARN U/12 ÅR 95 KR.

***

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FROKOST

 

christiansøpigenssild med fed creme fraiche & KAPERS 85,-

HEERING OF THE DAY/HEUTIGE HERRING

*

PANERET KULLER, DILDMAYO, SYLTET AGURK & CITRON 125,-

FRIES HADDOCK, DILL MAYO & LEMON/SCHELLFISCH MIT DILL MAYO & ZITRONES

*

Brys AF SØNDERHO STUD, SALAT, FLØDEDRESSING & SPRØD RUGBRØD 135,-

ROAST BEEF WITH SALAD/ROASTBEEF MIT SALAD

*

DAGENS SØDT 85,-

SWEET OF THE DAY/HEUTIGEN SÜB

*

DE 4 OVENSTÅENDE RETTER, KAN SERVERES TIL HELE BORDET TIL 185 KR./ PERSON

THE 4 ABOVE DISHES CAN BE SERVED TO THE ENTIRE TABLE/ 

DIE 4 OBEN GERICHTE KÖNNE AUF DEN GESAMTEN TISCH SERVIERT

—————————————————————————————

ØSTERS “NATUREL 30,-/STK. 75,-/3 STK

*

BAKSKULD 125,-

*

ÆGGEKAGE, BACON, TOMAT & SVAMPE 110,-

(MIN 2. KUVERTER)

OMELETTE WITH BACON, MUSHROOMS & TOMATO/

OMELETTE MIT SPECK, CHAMPIGNONS & TOMATEN

*

UDVALG AF LOKALE OSTE 110,-

SELECTION OF LOCAL CHEESES/DIE AUSWAHL  DER LOKALEN KÄSE

*

3 X HJEMMELAVET IS MED TILBEHØR 85,-

3 x HOMEMADE ICE CREAM/3X EIS

 

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aften a la carte

 

***

 Bobler & Snacks 100,-

*

Øster “Naturel” 30,-/stk. 75,-/3 stk.

--------------------------------------

 

4 retter 395,- 3 retter 320,- 2 retter 255,- 1 ret 185,-

*

RØGET KULMULE, BLOMKÅL & MUSLINGE AIOLI

Smoked hake, cauliflower and mussel aioli/

Geräucherte Seehecht, Blumenkohl und Muschel Aioli

*

FRITERET BRANDADE AF FANØ KARTOFFEL & VESTERHAVSTORSK MED FERMENTERET HVIDLØGSCREME & FENNIKEL

Fanø potato & North Sea cod with fermented garlic cream & fennel/

 Kartoffeln und Dorsch mit fermentierten Knoblauch-Sahne und Fenchel

                         *

STEGT HAVKAT MED SPIDSKÅL & SAUCE NAGE

Fried catfish with sauce nage & cabbage/

Gebratener Katfisch mit Sauce Nage & Kohl     

*

STEGT KALV MØRBRAD MED SOMMERGRØT & KALVESAUCE

Beef tenderloin with summer vegetables & sauce/

Kalbsfilet mit Sommer gemüse und Sauce

*

VILDSVINE NAKKE MED KANTARELLER,RYSTE RIBS & RYGEOST HOLLANDAISE

Braised wild boar, chanterelles and smoked cheese Hollandaise/

Wildschwein mit Pfifferlingen, roten Johannisbeeren und geräuchertem Käse Hollandaise

*

UDVALG AF LOKALE OSTE

Selection of local cheeses/Auswahl aus Käse

*

JORDBÆR, MAZARIN & HYBENROSE

Strawberries, cake & rosehip/Erdbeeren und Marzipan-Torte

*

3 X HJEMMELAVET IS

Selection of homemade ice cream/Selection of homemade ice cream

*

KAFFE/THE & SØDT 85,-

 

 

N.B: Der tages forbehold for ændringer og udsolgte varer.